reissaakin aivan muusta syystä? Hän ei mene töihin, sillä töissä hän ei ole ollut aikoihin. Hän todennäköisesti lainaa autoasi tai vanhempasi autoa, koska se on välttämätöntä, jotta voi a) mennä töihin b) mennä syöpähoitoihin c) korjata kyseistä autoa d) laittaa kesämökkiä kuntoon, e) laittaa uutta tulevaa kotianne kuntoon f) muuttaakseen uuteen asuntoon g)kyläilläkseen äidillä, joka sairaana tai järjestää sukuriitoja kuntoon h) isoäidillä joka todella sairas ja tekee kuolemaa i) päästäkseen isoäidin hautajaisiin j) päästäkseen jäämistön jakotilaisuuteen.
Yhtäläistä näille kaikille on se, että hänellä ei ole omaa autoa (ellei nyt sitten sitä ole hankkinut (tod näk BMW jos iki oma), Hän lainaa sinun autoa tai hänellä vaihtuu autot.
Yhtäläistä näille matkojen ja autojen lainaussyille on se, että tällä miehellä on yleensä samaan aikaan 3 naisystävää, joilta kaikilta koittaa lainata rahaa. (tai saada muita hyödykkeitä)
Tämä mies kertoo huonoja kokemuksia edellisistä tyttöystävistään ja heidän vanhemmistaan sääliä keräten. Hän on viehättävä, niin kauan kun et ryhdy sanomaan EI, EN lainaa, EN anna sinun asua täällä, EN usko sinua. Jos näin sanot, hän kääntää kaiken sinun viaksi manipulaatiomalla sinua. Sen hän osaa.!! Hänellä on joko todella hyvät välit siskoonsa tai todella huonot. Molemmista syistä hänen on pakko keskustella siskon kanssa usein. Sisko ei kuitenkaa ole sisko, vaan joku kahdesta muusta samanaikaisesta naisystävästä.

Tässä siis hieman taas kuvausta.
Toivottavasti tästä on jollekin apua.

Jos sinua on selkeästi huijattu jo. tee rikosilmoitus.
Se on tärkeää, jotta tämä mies saadaan pysäytettyä.
Todella monet ovat jo tehneet ja miehellä on petosoikeudenkäyntejäkin jo ollut. myös ehdotonta vankeutta viimeisimmästä.

Jos hän on nyt hissukseen, hän kerää voimia. Tai jos hyvin käy,niin on istumassa oikeutetusti tuomiotaan.

Pois kuvioista tämä mies ei häviä.
Hän on krooninen valehtelija ja hyväksikäyttäjä.

Tsemppiä naiset!!!

Muistakaa se pieni"hälytyskello", joka teillä on!!